Tradicija i elegancija

 

 

learn more

 

 

Za novu energiju !

 

 

learn more

Harmonija

 

learn more

Gde se nalazimo?

Koridor 10 - Autoput E-75

 

 

Paraćin je grad koji leži na reci Crnici i broji oko 75.000 stanovnika. Sa svojom pelepom okolinom pogodan je za turiste iz svih zemalja, pripremu sportista, za lovni turizam .

 

 

 

Koridor 10 koji, prolazi kroz celu Srbiju, je žila kucavica Srbije i celog Balkana, jer povezuje Panonsku i Egejsku oblast, zapadnu i srednju Evropu sa jugoistokom. Danas je to moderan auto-put E-5, KORIDOR 10 koji prolazi kroz Opštinu Paraćin i 50 metara od motela " AQUA ETNO DVORAC " na raskrsnici puteva za Makedoniju - Grčku ili Bugarsku - Tursku i put ka Madjarskoj i Austriji.

 

 

Ko smo?

Motel " AQUA ETNO DVORAC "

 

 

Daleko od gradske vreve i užurbanog života, a ipak blizu magistralnog puta i saobračajnica lako možete stići do ove odrednice. Motel " AQUA ETNO DVORAC " je izgradjen sa površinom od 2.500 m2 na lokaciji od 4,500 m2 i jedan je od rethih objekata u ovom delu Srbije koji je izgradjen u etno stilu tradicionalne srpske baštine.

 

Deo motela " AQUA ETNO DVORAC " od 500 m2 je potpuno izgradjen i funkcionalan sa namenom turističkog objekta. U sklopu Motela " AQUA ETNO DVORAC " završene su 4 sobe u etno srpskom stilu. Deo motela sa sobama i apartmanima od 2.000. m2 još je u završnoj fazi kao i banket sala za seminare.

Motel ima predivnu baštu sa uredjenim travnjakom. U cilju poboljšanja smeštajnih kapaciteta potreban je investitor za završetak preostalog dela motela. Moguća je i prenamena programa na objektu.

 

Mesto koje odiše mirom. Etno dvorac je savršeno skrovište koje će vas očarati svojim umirujućim okruženjem i ispuniti vaše snove o rajskom odmoru. Domaća i predusretljiva usluga našeg osoblja slediće sve vaše želje ...

 

O nama

Pelepa okolina i gostoprimstvo samo su jedan od razloga da posetite Paraćin i Motel " AQUA ETNO DVORAC ". Sve ovo, i još mnogo mogućnosti i iznenadenja pružiće vam jedinstven doživljaj koji će trajati zauvek. Verujemo da će te uživati dok budete razgledali dati sadržaj.

Dobitnici smo diplome sa zlatnom medaljom na 43. medjunarodnom Novosadskom sajmu turima 2010. godine za Restoran sa smeštajem u domaćoj radinosti.

Za goste organizujemo poslovne ručkove, večere, ”specijalne dogadjaje i venčanja, uz obaveznu rezervaciju.

Za goste nudimo nacionalnu i vegetarijansku kuhinju. Obroci se služe u restoranu i na terasi.

Tradicionalna srpska seoska arhitektura
Ceo kompleks odiše prelepom harmonijom tradicije i elegancije i sagraden je u duhu tradicionalne srpske seoske arhitekture od autenticnih, ekoloških materijala: crni bor, kamen... Drvo je premazano prirodnom smolom. U donjem delu centralnog objekta, pored crnog bora, nameštaj je raden i od javora i cepanog crnog bora.

U sklopu Motela " AQUA ETNO DVORAC " završene su 4 sobe u etno srpskom stilu.